ALLERGIBEHANDLING - UDEN MEDICINHvad er allergi?

Allergi er en overreaktion på indre og ydre hud, der som regel har 2 hovedårsager, som kan behandles hver for sig eller samtidig;

1. Fejlprogrammering i hjernen

som følge af en tidligere stress-tilstand eller chockoplevelse. Allergi er en betinget refleks, hvor en tidligere traumatisk tilstand er koblet sammen med f.eks. pollen, således at pollen senere kan fremkalde symptomerne fra den oprindelige stress-tilstand. Hvis man dengang græd og fik næsen til at løbe, så vil det samme ske igen blot refleksen aktiveres af lidt pollen.

 

Behandling

Fordi allergi er psykisk, kan den behandles med psykologiske metoder. Til behandlingen af allergier benytter jeg kinesiolog og biolog Ole Larsens ALFA kinesiologi, Behandlingsmetoden er senere videreudviklet af Torben Frank Andersen, tidligere seniorforsker ved Københavns Universitet (PhD i biologi). En simpel testmetode vil afsløre om din hjerne overreagerer på grund af stress. 

2. Svækket indre og ydre hud

som følge af ubalance i mikrofloraen med overvækst af Candida albicans. Læs også under kostvejledning. En ubalance kan ofte ses på tungen som en hvidlig belægning, som om man lige har drukket fløde. Men jeg kan også teste dig ved en Kinesiologisk muskeltest eller ved en spyttest. 

Behandling.

Kostomlægning kan normalisere balancen mellem gode og dårlige mikroorganismer. Kosttilskud, der udrenser og giver et dårligt miljø for svampevækst, kan kick-starte afbalanceringen. Herefter kan allergien fjernes med den psykiske behandling. Hvis indre hud er i balance består allergibehandlingen kun af den psykiske behandling. 

Alt hvad man får for meget af kan give allergi. Derfor er det godt at spise varieret.

Stress forværrer allergi. Ved lavt stress-niveau kan symptomerne forsvinde. Ved højt niveau kan symptomer bryde frem, selv om allergien har været usynlig i flere år.

Stressbægeret kan forklare sammenhængen mellem allergi og stress, Her kan "den sidste dråbe", den dråbe der får bægeret til at flyde over fremkalde allergireaktioner. 

 

Allergityper jeg behandler.

Husstøv, Dyreallergi, Birkeallergi, Græsallergi, Fødevareallergi, Duft- og Kemikalieoverfølsomhed samt Candida og Psoreasis.

Hvor ofte og hvor mange behandlinger?

Somme tider skal der ikke mere end en enkelt behandling til for at fjerne din allergi, men det viser sig statistisk set, at der ofte ikke skal mere end 2-3 behandlinger til for at fjerne din allergi.

Allergiskema.png
Psoreasis-klient
Psoreasis

I 2017 tog jeg kontakt til Mo efter jeg havde hørt om hans behandlinger af Psoreasis. Jeg havde haft sygdommen siden jeg var 25 år, altså i 26 år og havde prøvet 6-8 forskellige tilbud uden resultat.. Jeg har gennemgået ca. 10 behandlinger og er idag en glad mand. Min Psoreasis er væk i mit ansigt, på mine albuer,  på mit det ene knæ og lår samt på de fleste steder på kroppen. Jeg har lidt tilbage på det andet knæ samt på den ene hånd som jeg ikke synes er noget særligt. Vi arbejder dog stadig på at komme alt til livs. 

Johnny, 51 år

Pollen Allergi
layout_set_logo.png
Medlem af

En god oplevelse.


Vi var til behandling hos Mo med vores barnebarn. Vi fik en god snak om græs allergi, som har været drengens problem gennem mange år.

Han fik en enkelt behandling med så godt et resultat, at han nu er helt symptomfri og heller ikke behøver medicin fremover.
Det var en behagelig måde at blive behandlet på, til glæde for hele familien. Hilsen fra Eva 

Skærmbillede (7).png