BEHANDLINGER:

Behandling med ALFA kinesiologi
 
En konsultation kan vare mellem 1- 3 timer afhængig af hvilke lidelse(r) klienten ønsker behandling for. Vi starter med dialog og registrering af dine smerter samt fysiske og psykiske plager. Herefter testes du kinesiologisk. Behandlingen sker efterfølgende med metoder der tilpasses dine problemer. Således bruger vi også Massage, Akupressur, Zoneterapi, Kostomlægning og Mindfullness, Psykisk afbalancering, apping samt Mentaltræning.
Vælger du en behandling i min klinik vil du være sikker på at få en behandling der er fuldt målrettet dine problemer. Og du vil blive behandlet under fuldt diskretion og tavhedspligt. 
Ved behandling bruges en speciel metode, der skaber forbindelse mellem bevidsthed og underbevidsthed. Den bringer klienternes hjernebølger på Alfa-niveau og helt ned på REM stadiet. Dette betyder at din behandling bliver hurtig og effektiv.
Behandlingsmetoden er opfundet af Ole Larsen, der bl.a. er forfatter til bestsellerbogen "Slut med hovedpine og rygsmerter"
Bevidsthedstilstand
Læs mere om de enkelte behandlinger her:
holde i hånden
Anbefalinger:

 

Jeg er blevet behandlet for smerter i min nakke og skulder. Efter 2 behandlinger med en uges mellemrum var smerterne væk. Bahandlingen var virkelig behagelig og samtidig afstressende.

Bjarne

Jeg led af forskellige stresssymptomer og blev behandlet hos Mo. Jeg synes han er en behagelig, tillidsvækkende og kompetent behandler.

Sille

Jeg har været på Kickstart kur i en måned. Jeg gik på kuren fordi jeg havde mange problemer med min mave og mange ting jeg ikke kunne tåle at spise uden at jeg fik ondt i maven. F.eks. kunne jeg ikke tåle hvidløg, Jeg blev testet positiv for Candida og valgte derfor at gennemføre kuren. Kuren lød besværlig, men med de rigtige opskrifter gjorde det forløbet meget nemmere. Efter en måneds kur havde jeg det meget bedre. Jeg kunne pludselig tåle hvidløg og flere andre ting uden problemer. Min mave blev i orden og jeg har aldrig haft det så godt. Meget mere energi og oven i hatten tabte jeg et par kilo på vægten.  

Ingrid