Hovedpine, Migræne og Nakkesmerter

Fri for hovedpine uden medicinCa. 80% af alle danskere lider af spændingshovedpine/migræne. Det skyldes oftest både fysiske og psykiske belastninger, herunder stress. Ved overbelastninger opstår der spændinger. Sådanne spændinger som ofte også går helt ned i skuldrene giver for lidt blod/ilt til hjernen hvilket også resulterer i formindskelse af tilførslen af cerebrospinalvæsken og påvirkning af hjernenerverne. Mange af disse hovedpiner kan fjernes uden smertestillende medicin.

DU skal igennem forskellige øvelser, som du får indøvet, tilføres energi og endophiner til hele kroppen samt lære musklerne at slappe af. 

 

Det er oftest migræne der er sværest at bekæmpe. Her er det ikke nok med energitilførsel og muskelafslapning. Migræne kan også skyldes allergi overfor bestemte fødevarer, som bl.a. giver for meget syre i kroppen. Her tager vi det næste skridt i den holistiske trekant og vurderer den kemiske balance i kroppen. En inflammatorisk tilstand i kroppen kan også være årsag til hovedpine/migræne.

En af grundene til at flere kvinder end mænd lider af migræne kan også være kvinders følsomhed før og under en menstruation. 

 

Intuitiv Rådgivning
Hovedpineprogrammet