SIMPEL SMERTEBEHANDLING - lændesmerter, skuldersmerter tennisalbue, musearm mm. uden medicin

Smerter skaber ofte en forringet livskvalitet for mange mennesker. Smerter er i sig selv ingen sygdom, men er et symptom på en ubalance i kroppen. Ubalancen kan skyldes en fejl i kroppens kemi f.eks. ophobning af urinsyrekrystaller, ketonstoffer, eller tungmetaller. Også infektioner, inflammationer, dårligt kredsløb og slid er typiske årsager til smerte. Andre mere almindelige årsager er skævheder i rygsøjlen, uens benlængde, skader og dårlige arbejdsstillinger.

Selv om få erkender det, har specielt muskel- og ledsmerter ofte en psykologisk årsag. Den del af vores nervesystem, som tænder vores flugt- og kampberedskab vil hos de fleste smertepatienter være dominerende.Alle der har smerter kan pege på enkelte direkte årsager til ondt i ryg, skuldre, albue, hofte og knæ, men få tænker over, hvilke andre faktorer, der kan være medvirkende årsag til en tilstand i kroppen, hvor netop sådanne gener kan udvikle sig. Vi kan igennem en ændring af dine vaner og påvirkninger give dig mulighed for at slippe af med dine smerter - uden medicin.

Behandling:

Vi bygger vores behandlinger udfra en synsvinkel hvor vi sammenholder de kemiske, psykiske og strukturelle balancer i din krop. Det er det vi kalder en holistisk stressbehandling.

 

Behandlingen sker med metoder der tilpasses dine problemer. Således bruger vi også Massage, Akupressur, zoneterapi, Tapping, Kostomlægning, og Mindfullness, Psykisk afbalancering samt Mentaltræning.

Behandlingen inkluderer også en stress- og helsetest.