STRESSBEHANDLING

NÅR VI KÆMPER MOD "TIGEREN" LÆNGE NOK FÅR VI KRONISK STRESS

Stress giver symptomer i krop og hjerne - ALFAkinesiologen behandler dem.

Vi registrerer dine symptomer igennem "Stress- og helsetesten", der er et spørgeskema, som kortlægger dine problemer. Behandleren vurderer testen sammen med dig og lægger en behandlingsstrategi.

Vi tester også kinesiologisk og finder årsagerne til dine problemer. Ofte er der flere årsager, som kan være en kombination af for meget arbejde, for lidt søvn, problemer på job og privat, dårlig fordøjelse eller lav selvtillid. Økonomisk usikkerhed, konflikter med andre mennesker eller gamle chokoplevelser kan være det, der får bægeret til at løbe over.

Stress opstår, når belastningerne er større end ressourcerne.

ALFAkinesiologen kan ikke lave din verden om, men kan give dig et andet syn på den og tilføre dig en række ressourcer, som giver dig en større bæreevne og gennemslagskraft.

Din personlige styrke er som en kæde, hvor det svageste led bestemmer styrken. ALFAkinesiologen som også er stresskonsulent gør dig stærk, hvor du er svag.

Stresstrappen

Dette gør stress ved din krop

 

Effekten af stress starter først og fremmest i vort sympatiske nervesystem, som aktiveres i kritiske stress situationer.

Kroppen responderer ved at producere adrenalin og kortisol. Disse hormoner påvirker en række funktioner i vores krop, bl.a. ved at hjertet slår hurtigere, vi bliver forpustede, blodkarene i arme og ben udvider sig og vi frigør blodsukker i leveren.

Nogle funktioner i vores krop bliver sat på stand-by fordi kroppen prøver at restituere sig selv - for at finde det sunde flow.

Når faren er overstået slår det parasympatiske nervesystem til, for at kroppen kan gå tilbage til normaltilstand.

Hvis ikke man får slået denne stress tilstand ned kan den risikere at blive kronisk, hvilket giver en konstant aktivering af  det sympatiske nervesystemet som giver belastning, overbelastning og i sidste ende kollaps. 

Behandling:

Vi bygger vores behandlinger udfra en synsvinkel hvor vi sammenholder de kemiske, psykiske og strukturelle balancer i din krop. Det er det vi kalder en holistisk stressbehandling.

 

Behandlingen sker med metoder der tilpasses dine problemer. Således bruger vi også Massage, Akupressur, Zoneterapi, Tapping, Kostomlægning, Mindfulness, Psykisk afbalancering samt Mentaltræning.